Otevřít menu
Doprava dnes
-

Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží

Správa železnic se v rámci četných rekonstrukcí a zvelebování jednotlivých nádraží činila i v Ústeckém kraji. Dalšími nádražími, které letos dostaly novou tvář, jsou Chřibská a Úpořiny.

20:21 / 13. října 2021
Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží

Oprava budovy v Chřibské je krátce před dokončením. Práce již skončily na střešní konstrukci a na fasádě a vyměnily se také okna a dveře. Úpravou prošly i prostory pro cestující. V současnosti se práce soustředí na interiéry v horním patře budovy, kde vzniká nový byt.

Novou fasádu dostala i budova v Úpořinách. Po opravě bude cestujícím ve stanici sloužit mimo jiné opravená čekárna a toalety! Za celou redakci webu DopravaDnes.cz smekáme pomyslný klobouk, rekonstrukce jsou nádherné, ostatně popište sami ve fotogalerii od Správy železnic. 

 

Autor: Bc. Filip Červinka 

Zdroj fotek: Správa železnic

Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží . Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží . Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží . Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží . Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží . Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží . Foto reportáž: Správa železnic obdařila novou tváří další nádraží .
zpět na články

inzerce

nahoru