Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Dokončila se rekonstrukce silnice I/25 v Jáchymově

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) na konci října dokončilo stavební práce na silnici I/25 v Jáchymově. Práce byly zahájeny v minulém roce čištěním skalního masivu, který byl poté zasíťován. Na protilehlé straně vozovky například vyrostla nová opěrná zeď o délce 350 metrů.

7:13 / 3. listopadu 2022
Fotoreportáž: Dokončila se rekonstrukce silnice I/25 v Jáchymověi

Foto: Silnice I/25 v Jáchymově. Zdroj: ŘSD.

Rekonstrukci silničáři provedli také u 800 metrů dlouhého úseku silnice od začátku obce až k okružní křižovatce ve směru na Boží Dar. Veškeré práce provedla firma PORR a. s. za 56 milionu korun bez DPH. Úsek této silnice je znovu pro řidiče obousměrně průjezdný.

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: ŘSD)

Fotoreportáž: Dokončila se rekonstrukce silnice I/25 v Jáchymově Foto: Práce na silnici I/25 v Jáchymově. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Dokončila se rekonstrukce silnice I/25 v Jáchymově Foto: Práce na silnici I/25 v Jáchymově. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Dokončila se rekonstrukce silnice I/25 v Jáchymově Foto: Práce na silnici I/25 v Jáchymově. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Dokončila se rekonstrukce silnice I/25 v Jáchymově Foto: Práce na silnici I/25 v Jáchymově. Zdroj: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru