Otevřít menu
Doprava dnes
-

FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit

V Dalovicích na Karlovarsku Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) dokončilo opravu mostů 13-003..1 a 13-003..2 na silnici I/13. Úsek je znovu průjezdný v obou směrech bez omezení. K pracím na mostech došlo v květnu. Silničáři vyměnili mostní závěry a provedli sanaci povrchových vad betonu a opěr.

6:32 / 18. září 2022
FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezditi

Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.

Celá stavba stála devět milionů korun a zhotovitelem rekonstrukce byla společnost SMP CZ a.s., která při rekonstrukci vyměňovala mostní závěry, při kterých bylo nutné odmontovat příslušenství mostu.

Autor: Dagmar Lánská (Zdroj: ŘSD)

FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORTÁŽ: ŘSD dokončilo opravu mostů u Dalovic! Přes mosty se dá znovu jezdit Foto: Oprava mostů v Dalovicích. Zdroj fotky: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru