Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov

Správa železnic pravidelně zveřejňuje nejen své dokončené rekonstrukce stanic, ale také podává informace z jejích průběhů. Aktuálně pokračují práce na rekonstrukci stanice Holešov na trati z Hulína do Valašského Meziříčí. Hezky se to rýsuje, posuďte sami ve fotoreportáži.

12:02 / 6. srpna 2022
Fotoreportáž: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov i

Foto: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov (zdroj: Správa železnic).

Aktuálně se práce soustředí na dopravní kancelář a na výstavbu kabelizace do Třebětic a Bystřice pod Hostýnem. V červenci byla zahájena výluka, v rámci které se pracuje na železničním spodku v liché kolejové skupině. Hotovo by mělo být koncem letošního roku. Uvedla to Správa železnic na svém facebookovém profilu, který doporučujeme sledovat ZDE!

 

Autor: Filip Červinka (Zdroj: Správa železnic)

Fotoreportáž: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov Foto: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov Foto: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov Foto: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov (zdroj: Správa železnic).. Fotoreportáž: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov Foto: Správa železnic pokračuje s rekonstrukcí stanice Holešov (zdroj: Správa železnic)..
zpět na články

inzerce

nahoru