Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně

Rozsáhlá rekonstrukce výpravní budovy v Berouně pokračuje. Fasáda administrativní budovy už je z třetiny hotová! Podívejte se na fotoreportáž Správy železnic, stavba se do své nové krásy mění před očima.

16:54 / 28. října 2021
Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouněi

Foto: Správa železnic

Práce se dále přesunuly dovnitř, kde se dělají povrchy - štuky, stěrky a obklady. Přímo ve výpravní budově se nyní připravují prostory pro supermarket.

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj Správa železnic)

Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic úspěšně pokračuje s rekonstrukcí výpravní budovy v Berouně Foto: Správa železnic.
zpět na články

inzerce

nahoru