Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Výpravní budova v Čerčanech se pyšní novým kabátem!

Správa železnic zveřejnila na svých sociálních sítích fotografie z povedené rekonstrukce výpravní budovy v Čerčanech. Ta se těší nejen z nové střechy, fasády, přístřešku a čekárny.

14:33 / 7. prosince 2022
Fotoreportáž: Výpravní budova v Čerčanech se pyšní novým kabátem!i

Foto: Výpravní budova v Čerčanech prošla kompletní opravou (zdroj: fcb Správy železnic).

V rámci komplexní opravy výpravní budovy došlo i na mobiliář, osvětlení a je toho mnohem více! Nádraží prošlo komplexní opravou, ze které mají radost zajisté nejen cestující.

Stanice Čerčany leží na dvoukolejné trati Benešov-Praha. Navíc z ní vychází dvě další jednokolejné tratě, jedna ve směru na Týnec a druhá směr Hvězdonice. 

 

Autor: Filip Červinka (zdroj: Správa železnice).

Fotoreportáž: Výpravní budova v Čerčanech se pyšní novým kabátem! Foto: Výpravní budova v Čerčanech prošla kompletní opravou (zdroj: fcb Správy železnic).. Fotoreportáž: Výpravní budova v Čerčanech se pyšní novým kabátem! Foto: Výpravní budova v Čerčanech prošla kompletní opravou (zdroj: fcb Správy železnic).. Fotoreportáž: Výpravní budova v Čerčanech se pyšní novým kabátem! Foto: Výpravní budova v Čerčanech prošla kompletní opravou (zdroj: fcb Správy železnic).. Fotoreportáž: Výpravní budova v Čerčanech se pyšní novým kabátem! Foto: Výpravní budova v Čerčanech prošla kompletní opravou (zdroj: fcb Správy železnic)..
zpět na články

inzerce

nahoru