Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující

Cestující, kteří navštíví Hanušovice po železnici, už mohou plně využívat nově zrekonstruovanou výpravní budovu! 

16:45 / 18. listopadu 2021
Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestujícíi

Foto: Správa železnic

Celý objekt prošel rozsáhlou transformací, která začala na konci roku 2019. Minulý rok nás Správa železnic provedla stavbou v průběhu prací, které zahrnovaly optimalizaci vnitřních prostor objektu, rozšíření odbavovací haly pro cestující a přemístění všech prostor pro cestující do centrální části budovy. 

V rámci rekonstrukce se vybudovaly i nové bezbariérové toalety a také bezbariérový přístup do budovy. Úplně nový vzhled získala i vnější části budovy. Jak se vám líbí finální výsledek? Za redakci DopravaDnes.cz palec nahoru! 
 

Autor: Bc. Filip Červinka (Zdroj: Správa železnic)

Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Železniční stanice Hanušovice slouží plně pro cestující Foto: Správa železnic.
zpět na články

inzerce

nahoru