Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna

Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna běží podle plánu. Letní nepřetržitá výluka skončila v druhé polovině září a na trať se tak opět vrátily vlaky, uvedla Správa železnic na svém facebookovém profilu. 

7:34 / 20. října 2021
Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna

Ve fotoreportu Správy železnic vám ukážeme, jak to na stavbě v současnosti vypadá a co všechno nového již vzniklo. Realizace stavby je spolufinancována fondem EU v rámci Operačního programu Doprava (OPD).

>>KOMPLETNÍ FOTOGALERIE<<


Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj Správa železnic)

Zdroj fotek: Správa železnic

Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna . Fotoreprotáž Správy železnic: Modernizace a elektrizace trati z Brna do Zastávky u Brna .
zpět na články

inzerce

nahoru