Otevřít menu
Doprava dnes
-

GWM ORA byla představena na veletrhu EVS35 v Norsku

Jednička na trhu elektrických vozidel GWM ORA byla představena na veletrhu EVS35 v Norsku. Značka GWM ORA se 11. června představila na 35. mezinárodním sympoziu a výstavě elektrických vozidel (EVS35) v Norsku za velkého zájmu mnoha místních uživatelů.

6:00 / 4. července 2022
GWM ORA byla představena na veletrhu EVS35 v Norskui

Foto: Veletrhu EVS35 v Norsku. Zdroj fotky: ČTK.

EVS35 je nejvlivnější událostí v oboru elektrických vozidel na světě a zároveň má i nejdelší tradici

EVS35 je nejvlivnější událostí v oboru elektrických vozidel na světě a zároveň má i nejdelší tradici. Nově představená značka ORA, která je divizí společnosti GWM zaměřenou výhradně na elektromobily, zaujala návštěvníky stylovějším, chytřejším a bezpečnějším pojetím zkušenosti při cestování.

Pro lepší seznámení se značkou byli místní uživatelé prostřednictvím GWM ORA APP pozvání k účasti na setkání týmu ORA. O své zážitky ze zkušební jízdy se mohli podělit také v aplikaci ORA APP. Na veletrhu se dále představil hvězdný model značky ORA s názvem ORA FUNKY CAT. Vnější vzhled i vnitřní uspořádání této novinky zřetelně odrážejí trendovost a designovou promyšlenost značky.

Silueta vozu ORA FUNKY CAT působí klasickým a sofistikovaným dojmem. Na první pohled zaujme hned několik unikátních prvků – hladká křivka karoserie, oválné světlomety ve tvaru kočičích očí nebo dvoubarevné provedení exteriéru. Díky těmto detailům dokáže nový model působit roztomile jako skutečná živá kočka.

Také v interiéru přináší ORA FUNKY CAT řadu designových prvků s dotekem technologie. Přístrojovou desku a obrazovku středové konzoly může řidič ovládat a komunikovat s ní prostřednictvím dotyku, hlasu a multifunkčního volantu. Toto uspořádání umožňuje získávat informace o vozidle v reálném čase a nabízí tak chytřejší a bezpečnější cestování. Jedinečná koncepce a vynikající design modelu přinesly značce GWM ORA řadu pozitivních hodnocení ze strany médií.

Tento nový elektromobil z Číny změní pravidla hry

„Tento nový elektromobil z Číny změní pravidla hry," napsal britský automobilový web PARKERS. „ORA FUNKY CAT je poměrně prostorný a s použitými nejmodernějšími bezpečnostními technologiemi a informačně-zábavním systémem jde o dobře vybavený elektromobil," uvádí přední německý automobilový časopis AUTO MOTOR SPORT.  Značka GWM ORA nyní pokračuje v rozšiřování svého globálního tržního zastoupení s cílem vyhovět rozmanitým potřebám zájemců o elektromobily z celého světa.

V září loňského roku uvedená značka pronikla na špičku oboru díky uvedení na trh v Německu a zveřejnění svých strategií pro evropský trh na veletrhu IAA Mobility 2021. Pro zvýšení svého podílu na evropském trhu se nyní připravuje nabídnout evropským uživatelům celou řadu nových inteligentních vozidel s alternativním pohonem. V letošním roce uvede vozidlo ORA FUNKY CAT na britském trhu a navíc rozšíří svou nabídku na evropském trhu, aby tak uživatelům poskytla rozmanitější výběr a možnosti cestování.

Publikoval: Karel Geba (Zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru