Otevřít menu
Doprava dnes
-

Kvalitu modelu vozu HAVAL JOLION oceňují uživatelé na celém světě

Celkové prodeje vozu HAVAL JOLION společnosti GWM se od ledna 2021 na mnoha zahraničních trzích dramaticky zvýšily. To vyvolalo velký zájem a od příznivců SUV po celém světě se vozu dostalo spousty pochvalných reakcí.

5:12 / 29. října 2021
Kvalitu modelu vozu HAVAL JOLION oceňují uživatelé na celém světěi

Foto: Tech

V Jihoafrické republice se model HAVAL JOLION v prvním měsíci po uvedení na trh umístil na prvním místě v počtu prodaných kompaktních SUV. V Saúdské Arábii patří tento vůz mezi tři nejprodávanější modely na trhu. Na celém australském trhu předčily prodeje modelu HAVAL JOLION některé místní, ale i japonské nebo korejské značky. V Rusku získal tento produkt díky své kvalitě 16. národní cenu „SUV roku 2021" Ruského klubu 4X4.

Za jednoznačné přijetí uživateli po celém světě vděčí model HAVAL JOLION především tomu, že je zaměřený hlavně na mladší generaci.

Díky designu nazvanému „Mladý a jedinečný, má odvahu jít za svým pravým já" a jeho modernímu vzhledu si modelu HAVAL JOLION na populárních sociálních sítích, jako je Instagram, Facebook a Twitter, všímá čím dál více mladých lidí v několika regionech, například v Saúdské Arábii, Jižní Africe, Chile nebo Rusku. Protože jeho čínský název obsahuje i výraz „první láska", stal se tento jedinečný romantický vůz „prvním vozem pro mladé lidi".

Kromě toho je model HAVAL JOLION vybaven různými inteligentními aplikacemi, díky nimž si uživatelé mohou vychutnat zábavu a pocit bezpečí. Vůz má například displej nastavený v horní části kokpitu, aby byla jízda po silnici bezpečnější. Tento pokročilý model nabízí také bezdrátové nabíjení mobilních telefonů různých značek, takže se uživatelé nemusejí obávat, že by se jim vybil telefon.

Lepší technologické vybavení, modernější a sportovnější


Přestože jde o kompaktní SUV, nabízí model HAVAL JOLION uživatelům uvnitř dostatek prostoru. Vůz má rozvor 2 700 mm, takže i vyšší uživatelé mají dostatek místa pro nohy, aby se při řízení neunavili. Uživatele, kteří rádi jezdí na výlety, rozhodně překvapí kufr tohoto modelu. Je dost velký na to, aby se do něj vešel gril, kufry i stany.

Model HAVAL JOLION ale nabízí nejen skvělé vybavení, potřebám uživatelů odpovídá i jeho výkon. Tento model je vybaven přeplňovaným motorem 1.5 s mokrou dvouspojkovou převodovkou 7DCT druhé generace s maximálním výkonem 110 kW a točivým momentem 220 N∙m. Základ vozu tvoří platforma L.E.M.O.N. společnosti GWM, má proto vysoký výkon a vynikající spotřebu paliva 6,5 l/100 km.

Lv Wenbin, technický manažer společnosti HAVAL, na online konferenci zámořských distributorů uvedl, že na zámořské trhy budou uvedeny verze HEV a GT modelu HAVAL JOLION, které přilákají více uživatelů, nabídnou lepší technologické vybavení, budou modernější a sportovnější.

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj ČTK)

Kvalitu modelu vozu HAVAL JOLION oceňují uživatelé na celém světě Foto: ČTK.
zpět na články

inzerce

nahoru