Otevřít menu
Doprava dnes
-

Kvůli napojení obou stran hlavní trasy obchvatu Olbramovic na silnici I/3 dojde od 12. září k dopravním opatřením!

V návaznosti na napojení obou stran hlavní trasy obchvatu Olbramovic na stávající silnici I/3 přejdou s tím související práce v pondělí 12. září 2022 do 2. fáze. To uvedlo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD), které bude muset zavést nutná dopravně inženýrská opatření od 12. září 2022. Ta budou mít dopad na vedení a plynulost silničního provozu.

15:06 / 12. září 2022
Kvůli napojení obou stran hlavní trasy obchvatu Olbramovic na silnici I/3 dojde od 12. září k dopravním opatřením!i

Foto: Ilustrační foto. Zdroj fotky: ŘSD.

Směr od Benešova

Ve směru od Benešova bude veškerá doprava převedena na provizorní komunikaci s 2 provizorními jízdními pruhy o šířce 3 metrů a jezdit se zde bude tedy v režimu 1+1 provizorní jízdní pruh. Tato komunikace je umístěna vpravo vedle stávající silnice I/3 ve směru staničení ve směru na Tábor. Maximální povolená rychlost zde bude snížena na 30 km/h a využívat se bude prakticky až do uvedení obchvatu do provozu, což je 30. září 2022.

Směr od Tábora

Ve směru od Tábora je veden provoz v režimu 1+1 provizorního jízdního pruhu. V pondělí započnou práce v pravém jízdním pruhu ve směru na Tábor a tento jízdní pruh bude v délce cca 200 metrů úplně uzavřen. Ve směru Tábora-Praha bude provoz pro všechna vozidla veden jednosměrně dále přes centrum Olbramovic. V opačném směru od Prahy a Benešova bude provoz přesměrován na značené objízdné trasy.

Vozidla do 3,5 tun budou muset po jednosměrné objízdné trase

Řidiči vozidel do 3,5 tuny budou muset jet například z centra Olbramovic ze silnice I/3 vpravo na silnici III/11447 a III/11448 podél železniční trati a nádraží Olbramovice k silnici I/18 v místní části Veselka. Poté musí pokračovat vlevo po silnici I/18 k MÚK Veselka na silnici I/3 směr Tábor.

Autor: Filip Červinka (Zdroj: ŘSD)

zpět na články

inzerce

nahoru