Otevřít menu
Doprava dnes
-

Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefl

V rámci konference Železnice 2021, pořádané v uplynulém týdnu v pražském O2 Universum, byla představena řada kvalitních prezentací, proběhla diskuse dopravních odborníků a došlo také na udílení pravidelného ocenění. Vyhlašovala se osobnost železniční infrastruktury pro rok 2021. 

7:36 / 6. května 2022
Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefli

Foto: Michal Král

„Každoročně se na konferenci Železnice pořádané společností SUDOP vyhlašuje osobnost železniční infrastruktury. K řadě významných jmen, která anketu vyhrála v předchozích letech, se zařadila osobnost další. Do finálového výběru odbornou porotou byly nominovány následující osobnosti, které mají svoji letitou praxi spojenou výhradně se železnicí. Jednalo se o Bohuslava Dohnala, Ing. Zdeňka Chrdleho, Hanu Krejčiříkovou, Ing. Michala Štefla a Ing. Pavla Tikmana.

A kdo nakonec v tvrdé konkurenci uspěl? Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefl. Michal Štefl je viceprezidentem Hospodářské komory České republiky a předsedou představenstva Krajské hospodářské komory jižní Moravy.

„Toto ocenění nepřebírám jen za sebe, ale za celý kolektiv lidí, kteří se zabývali výstavbou železničního koridoru před třiceti lety. Nyní se projekt  pomalu chýlí ke konci. Dříve to byl skvělý počin, Evropa už je v současné době ale dále a je potřeba na ně navázat tvorbou vysokorychlostních tratí. Hluboce si tohoto ocenění vážím," poděkoval přímo u řečnického pultu na konferenci Železnice 2021 Ing. Michal Štefl.

Autor: Mgr. Petr Dejnožka

Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefl Foto: Michal Král. Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefl Foto: Michal Král. Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefl Foto: Michal Král. Osobností železniční infrastruktury pro rok 2021 se stal Ing. Michal Štefl Foto: Michal Král.
zpět na články

inzerce

nahoru