Otevřít menu
Doprava dnes
-

Pardubice budou v září opět městem dopravy!

V Pardubicích se opět uskuteční Dopravní konference a Silniční veletrh. Toto východočeské město bude hostit 8. září již 11. ročník Dopravní konference v Kongresovém centru Paláce Pardubice a o den později započne 21. ročník Silničního veletrhu v areálu Správy a údržby silnic Pardubického kraje.

20:00 / 16. srpna 2022
Pardubice budou v září opět městem dopravy!i

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: DKSV.

Na konferencích vystoupí více než desítka předních odborníků na dopravu. Na Silničním veletrhu bude k vidění sedm desítek vystavujících společností z celé ČR.

Dopravní konference

Ve čtvrtek 8. září proběhne v Kongresovém centru Paláce Pardubice již 11. ročník Dopravní konference, která je věnována všem dopravním módům ­– silniční, železniční, letecké a vodní dopravě. Na jedné z největších odborných konferencí v České republice vystoupí desítka předních odborníků. Mluvit se bude o připravovaných i již realizovaných projektech na silnici či železnici a přítomni budou i odborníci na leteckou a vodní dopravu. Dopravní konference bude zahájena ve 13:00 hodin proslovy významných hostů, mezi něž se mimo jiné zařadí hejtman Pardubického kraje Martin Netolický a jeho 1. náměstek zodpovědný za dopravu Michal Kortyš.

Silniční veletrh

V pátek 9. září se poté uskuteční 21. ročník Silničního veletrhu na půdě areálu Správy a údržby silnic Pardubického kraje. Svou práci přijede do krajského města prezentovat na sedm desítek firem z celé České republiky, a to jak z oboru silničního hospodářství a dopravy, tak také stavební společnosti, výrobci a dodavatelé silniční techniky i výrobci strojů a automobilů. Velkou zajímavostí bude vystavený vůz Buggyra Racing ze slavné Rallye Dakar.

Publikoval: Petr Dejnožka (Zdroj: DKSV)

zpět na články

inzerce

nahoru