Otevřít menu
Doprava dnes
-

Rozvoj Letiště Pardubice není ohrožen, v nové sezoně bude nabízet ještě více letů

Společnost EAST BOHEMIAN AIRPORT dosud neobdržela od společnosti Smartwings žádné oficiální vyjádření o zrušení letů z pardubického letiště. Management společnosti ji získal od strategického partnera cestovní kanceláře FISCHER a EXIM tours s dostatečným předstihem.

12:17 / 2. října 2023
Rozvoj Letiště Pardubice není ohrožen, v nové sezoně bude nabízet ještě více letůi

Foto: Pardubické letiště nabídne v nové sezoně ještě více letů. Zdroj: TZ East Bohemian Airport a.s.

„Na plánu, že našim cestujícím chceme nabídnout další zajímavé destinace, a především zajistit pohodlné cestování z našeho letiště, se nic nemění,“ uvedl předseda představenstva Jindřich Tauber.

EAST BOHEMIAN AIRPORT se opírá o strategické partnerství se společností DER Touristik. „Jsme v úzkém každodenním kontaktu delší dobu, abychom se připravili na situaci, že Smartwings své rozhodnutí potvrdí. Pro naše letiště se nic nemění a nadále pokračujeme v rozvoji z našeho letiště. V brzké době budeme představovat nové charterové destinace,“ informoval ředitel letiště Ivan Čech s tím, že počet operovaných letů se v novém roce 2024 v porovnání s rokem 2023 ještě zvýší.

O tomto rozhodnutí společnosti Smartwings jsme věděli, a tak pro nás není překvapením. Na našem plánu létat příští léto z regionálního letiště Pardubice to ale nic nemění. Jsme v blízkém kontaktu hned s několika leteckými společnostmi a vzhledem k počtu klientů, které je naše skupina schopna přepravit, věříme, že se všechny naše plánované lety uskuteční beze změny, uvedl Jan Bezděk, tiskový mluvčí cestovní kanceláře FISCHER s tím, že nadále vnímá velký potenciál pardubického letiště.

(Zdroj: TZ East Bohemian Airport a.s.)

zpět na články

inzerce

nahoru