Otevřít menu
Doprava dnes
-

ŘSD zahajuje opravu silnice mezi Jáchymovem a Božím Darem

Dnešním dnem začíná velkoplošná oprava asfaltového souvrství na silnici I/25 mezi Jáchymovem a Božím Darem. V rámci stavebních prací dojde k výměně horních krytových vrstev a pročištění odvodnění. Dokončení opravy silnice je plánované na podzim tohoto roku.

12:58 / 10. července 2023
ŘSD zahajuje opravu silnice mezi Jáchymovem a Božím Daremi

Foto: Od 10. července platí pro řidiče na trase Jáchymov – Boží Dar dopravní omezení. Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com

Od 10. července zahajuje Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD ČR) velkoplošnou opravu asfaltového souvrství na téměř dva kilometry dlouhém úseku silnice I/25 mezi Jáchymovem a Božím Darem. Diagnostický průzkum vozovky stanovil na silnici různé poruchy – došlo především ke ztrátě asfaltového tmelu, výtlukům, vysprávkám, trhlinám i vyjetým kolejím.

Řidiči musí kvůli plánované opravě zmíněné komunikace počítat s dopravním omezením v podobě částečné uzavírky s řízeným kyvadlovým provozem.

Stavební práce v hodnotě 14,15 milionu Kč bez DPH provádí společnost Silnice Topolony a.s. Rekonstrukce silnice by měla být hotová na podzim letošního roku.

Publikoval: Petr Dejnožka (zdroj: ŘSD ČR)

zpět na články

inzerce

nahoru