Otevřít menu
Doprava dnes
-

Smartwings nezpomalují! I v září se dostanete do téměř 60 destinací

Společnost Smartwings s koncem prázdnin nezpomalujeme! I v září se s můžete vydat do téměř 60 destinací. Týdenní dobrodružství na Kanárských ostrovech? Vyhřát se na pláži v Řecku? Nebo si zaletět na prodloužený víkend do Málagy? Koukněte na smartwings.com/destinace a naplánujte si dovolenou podle svých představ.

15:17 / 10. září 2021
Smartwings nezpomalují! I v září se dostanete do téměř 60 destinací

Například z Prahy do Tel Avivu létají Smartwings už dvakrát denně! Letecká společnost navýšila frekvenci letů na lince z Prahy do Tel Avivu a nově od srpna letošního roku létá na této trase dvakrát denně, celkově tak Smartwings nabízí 14 letů týdně!

Letecká společnost Smartwings už na začátku července zahájila provoz nového leteckého spojení z Prahy do francouzského města Nice. Přímým letem do proslulého letoviska Francouzské riviéry bude možné se Smartwings letět každý čtvrtek a neděli. Kromě Nice dnes Smartwings obnovily také lety do španělské Valencie (2x týdně). V současné době Smartwings létá z Prahy do 51 destinací a do dalších 14 destinací z Brna a Ostravy.

Linka z Prahy do Nice bude provozována každý čtvrtek s pravidelným odletem v 8:00. Zpět z Nice do Prahy bude letadlo odlétat v 10:50 a na pražském letišti přistane ve 12:50. V neděli letový řád počítá s odletem z Prahy v 19:00. Z Nice pak letadlo odlétá ve 21:50 s plánovaným příletem do Prahy ve 23:50. Letenky do Nice si klienti mohou zakoupit na webových stránkách Smartwings a Českých aerolinií, a rovněž u prodejců letenek. „Naše nabídka destinací i počet letů neustále narůstají. I přes stále se měnící epidemiologická opatření realizuje skupina Smartwings jen během tohoto týdne z českých letišť více než 300 letů do pěti desítek destinací,“ říká Peter Šujan, obchodní ředitel Smartwings.

Smartwings provozují letecká spojení z Prahy do 51 destinací v Řecku, Španělsku, Itálii, Francii, Portugalsku, Bulharsku, Chorvatsku, Izraeli, Egyptě, Turecku, Albánii, Tunisku, na Kapverdách, ve Velké Británii a Rusku. Z Brna a Ostravy nabízí Smartwings lety do 14 destinací v Řecku, Bulharsku, Egyptě, Turecku, Tunisku a Španělsku. Například jen do Řecka Smartwings z České republiky vypravují více než 90 letů týdně. Dalších 39 letů míří každý týden do turisticky oblíbených destinací v Bulharsku. Široký výběr destinací Smartwings nabízejí také ve Španělsku (Málaga, Valencie, Mallorca, Menorca, Murcia, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote) nebo Itálie (Olbia, Cagliari, Katánie, Lamezia Terme, Neapol).

Rozšiřování destinací i navyšování frekvencí letů se nadále odvíjí od vývoje epidemiologické situace v jednotlivých zemích a uvolňování cestovních opatření. Smartwings nabízí klientům u všech stávajících a nových individuálních rezervací možnost změnu termínu bez poplatku do 31. 12. 2021. Klienti mají také možnost si současně s letenkou zakoupit na webových stránkách Smartwings cestovní pojištění, které kryje případy onemocnění COVID-19.

Smartwings nezpomalují! I v září se dostanete do téměř 60 destinací . Smartwings nezpomalují! I v září se dostanete do téměř 60 destinací .
zpět na články

inzerce

nahoru