Otevřít menu
Doprava dnes
-

Správa železnic připravila v rámci akce #TGVCESKO soutěže pro fanoušky drážní dopravy

Příjezd soupravy TGV do České republiky vzbudil velký zájem na sociálních sítích Správy železnic. V této souvislosti se rozhodla vyhlásit soutěže o nejlepší fotografii rychlovlaku a nejzajímavější příspěvek na Instagramu.

15:36 / 1. června 2022
Správa železnic připravila v rámci akce #TGVCESKO soutěže pro fanoušky drážní dopravyi

Foto: SŽ

půjde o dárky z kolekce Správy železnic a SNCF. Chybět nebudou trika, mikiny nebo odznaky.Fotografická soutěž proběhne na Facebooku Správy železnic. Příspěvek s fotografií jednotky TGV PSE 16 zveřejní soutěžící na svém Facebookovém profilu a označí v něm profil @Spravazeleznic. Následně budou vybrány čtyři nejpovedenější snímky, pro které budou hlasovat uživatelé sociální sítě Facebook. Kromě vítěze budou odměněni také další tři autoři.

Na Instagramu bude probíhat soutěž o nejzajímavější příspěvek s TGV. Soutěžící označí veřejný příspěvek hashtagem #MYJSMETGVCESKO. Z došlých příspěvků vybere Správa železnic čtyři nejlepší. O vítězi opět rozhodnou uživatelé sociální sítě pomocí hlasování. Půjde o dárky z kolekce Správy železnic a SNCF. Chybět nebudou trika, mikiny nebo odznaky.

O zajímavé ceny, které do soutěže věnovaly také francouzské státní dráhy SNCF, můžete hrát od 6. do 15. června 2022. Výsledky budou zveřejněny 23. června na Facebooku a Instagramu Správy železnic. Přesné podmínky soutěži naleznete na www.spravazeleznic.cz/vrt/tgv.

Pro více informací včetně nákupu vstupenek navštivte webové stránky www.railbusinessdays.cz. DopravaDnes.cz je hlavním mediálním partnerem veletrhu a bude našim čtenářům přinášet všechny aktuální informace o dění ze svého studia přímo uprostřed akce z brněnského výstaviště.

Publikoval: Petr Dejnožka (zdroj: SŽ)

 

zpět na články

inzerce

nahoru