Otevřít menu
Doprava dnes
-

Úsek silnice I/22 u Zavlekova na Klatovsku bude brzy průjezdný bez omezení!

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) informovalo o tom, že pokud nenastanou neočekávané komplikace, tak by silniční úsek u Zavlekova na Klatovsku mohl být od aktuálního týdne opět průjezdný bez omezení. Informoval o tom tiskový mluvčí ŘSD pro Plzeňský kraj Adam Koloušek.

9:30 / 12. září 2022
Úsek silnice I/22 u Zavlekova na Klatovsku bude brzy průjezdný bez omezení!i

Foto: Opravená silnice I/22 u Zavlekova. Zdroj fotky: ŘSD.

Během minulého týdne došlo na silnici I/22 u Zavlekova k pokládce finální obrusné vrstvy vozovky

Během minulého týdne došlo na silnici I/22 u Zavlekova k pokládce finální obrusné vrstvy vozovky. „ V případě vhodných meteorologických podmínek by mělo dojít také k pokládce vodorovného dopravního značení,“ prozradil mluvčí silničářů.

Stavební práce na tomto 1,3 kilometru dlouhém úseku komunikace probíhají od půlky června. Během oprav došlo k obnově asfaltového souvrství vozovky. Dále byly opraveny a rozšířeny krajnice, pročištěny příkopy, opraveny hospodářské sjezdy a obnoveno vodorovné dopravní značení.

Při těchto stavebních úpravách byl úsek dopravně omezen zhruba na 3 měsíce. Řidiči se tak můžou těšit na znovuobnovený provoz bez omezení, přičemž se na tomto úseku jezdilo kyvadlově v jednom pruhu. Veškeré práce pro ŘSD zajistila společnost Silnice Klatovy a.s., která vše realizovala za 13,9 mil. Kč bez DPH.

Autor: Karel Geba (Zdroj: ŘSD)

Úsek silnice I/22 u Zavlekova na Klatovsku bude brzy průjezdný bez omezení! Foto: Opravená silnice I/22 u Zavlekova. Zdroj fotky: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru