Otevřít menu
Doprava dnes
-

Ve vyšších polohách Vsetínska je na silnicích sníh. Sjízdné jsou s opatrností

Vrstva pěti až deseti centimetrů zůstává na silnicích ve vyšších polohách Vsetínska. Silničáři vozovky pluhují a ošetřují je posypem. Při jízdě je nutná opatrnost. V ostatních částech Zlínského kraje jsou silnice většinou holé, suché a sjízdné bez omezení. Na Vsetínsku mohou komunikace místy namrzat. Vyplývá to z dat zveřejněných dnes ráno Ředitelstvím silnic a dálnic ČR (ŘSD).

10:03 / 7. března 2022
Ve vyšších polohách Vsetínska je na silnicích sníh. Sjízdné jsou s opatrnostíi

Foto: ČTK

Kvůli ledovce na vozovce je pro těžká nákladní vozidla nadále uzavřeno 18 kilometrů silnice I/56 mezi Horní Bečvou na Vsetínsku a Ostravicí na Frýdecko-Místecku. Omezení platí pro auta s váhou přesahující 12 tun. Objížďka vede přes Rožnov pod Radhoštěm na Vsetínsku, po silnici I/48, dálnici D48 a silnici I/56.

Dnes je ve Zlínském kraji většinou oblačno až zataženo. Místy se objevují sněhové přeháňky a fouká slabý vítr. Teploty se ráno pohybovaly od minus pěti do minus jednoho stupně Celsia.

V regionu bude dnes podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu oblačno až zataženo, zpočátku i polojasno. Meteorologové přes den očekávají ojediněle slabé sněhové přeháňky, na Valašsku četnější. Nejvyšší odpolední teploty se budou pohybovat mezi jedním stupněm až čtyřmi stupni Celsia. Foukat by měl mírný severní vítr.

 

Publikovala: Dagmar Lánská (zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru