Otevřít menu
Doprava dnes
-

Vlaky mezi Bylnicí a Valašskými Klobouky nepojedou tři dny. Nahradí je autobusy

Od středy 23. března do pátku 25. března nepojedou vlaky mezi stanicemi Bylnice a Valašské Klobouky na Zlínsku. Na jednokolejné trati bude omezení platné vždy v čase mezi 07:35 až 14:55. Společnost Arriva vlaky s.r.o., která zajišťuje přepravu cestujících regionálními spoji v dotčeném úseku, nasadí náhradní autobusy. ČTK to dnes řekl Jan Holub, mluvčí skupiny Arriva ČR.

12:53 / 21. března 2022
Vlaky mezi Bylnicí a Valašskými Klobouky nepojedou tři dny. Nahradí je autobusyi

Foto: www.arriva.cz

"Vlaky budou v době výluky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou, která pojede dle pravidelného železničního jízdního řádu,“ sdělil Holub. Autobusy budou zastavovat před výpravními budovami a na autobusových zastávkách v obcích. Některé náhradní spoje nepojedou pouze mezi Bylnicí a Valašskými Klobouky, ale mezi Bylnicí a Horní Lidčí na Vsetínsku, případně Valašskou Polankou na Vsetínsku a Bylnicí. Podrobné informace jsou uvedené na webových stránkách dopravce.

Výluka na dvoukolejné mezinárodní železniční trati mezi Valašskou Polankou a Horní Lidčí na Vsetínsku by měla trvat do konce března. V dotčeném úseku nejezdí vlaky kvůli sesuvu svahu v délce zhruba 50 metrů od poloviny letošního ledna. Cestující využívají náhradní autobusy, nákladní vlaky jezdí odklonem.

 

Publikovala: Dagmar Lánská (zdroj: ČTK)

 

zpět na články

inzerce

nahoru