Otevřít menu
Doprava dnes
-

Zákazníci nákupního centra Palladium mohou vyhrát hned dva vozy Fiat 500 Hybrid

Každý, kdo během čtyř listopadových týdnů nakoupí v Palladiu alespoň za 500 Kč, se může stát majitelem jednoho ze 2 aut Fiat 500 Hybrid!

8:33 / 5. listopadu 2021
Zákazníci nákupního centra Palladium mohou vyhrát hned dva vozy Fiat 500 Hybridi

Foto: auto.cz

„Našimi zákazníky jsou především ženy, které mají rády stylové doplňky. A takovým doplňkem pro 2 z nich může letos být nové auto s jedinečným stylem ukrytým v detailech a se všemi výhodami hybridního pohonu," říká marketingový manažer Palladia Milan Rumler. 

Soutěžní kartičku zákazníci mohou získat v kterémkoliv obchodu v Palladiu nebo na Infokiosku v přízemí nákupního centra. Vyplněnou kartičku pak stačí vhodit do boxu umístěného naproti Infokiosku. První výherce bude vylosován 14. 11. 2021, druhý pak 28. 11.2021, vše za přítomnosti právního dohledu a sestřih bude k dispozici na webu www.palladiumpraha.cz a na sociálních sítích Palladia. Poslední soutěžní víkend, tedy od 26. do 28. 11. 2021, bude navíc plný dárků a slev v rámci tradičního Black Friday. Soutěž bude podpořena v rádiu (Praha a střední Čechy), v outdooru (CLV, bigboardy, metro), v online a na sociálních sítích.

Kromě soutěže Palladium nabízí možnost udělat něco hezkého v rámci dobročinné akce, anebo udělat radost někomu díky osvědčeným dárkovým poukazům, letos nově i s možností doručení až do Štědrého dne.

Tři sta dárků pro nemocné děti!


Předvánoční období je v Palladiu tradičně spojeno s plněním dětských přání ve spolupráci s nadačním fondem Radost dětem. Tři sta dárků pro nemocné děti a děti z dětských domovů chce letos nasbírat nadační fond Radost dětem spolu se zákazníky nákupního centra Palladium. Přání se začnou plnit od 4. listopadu 2021, kdy bude slavnostně rozsvícen Stromu radosti, až do 23.prosince 2021. Letos poprvé také mohou zákazníci přispět do této sbírky nákupem dárkového poukazu Radost dětem na e-shopu Palladia: https://eshop.palladiumpraha.cz.

Palladium dárkové poukazy jsou řešením pro ty, kteří neví, co mají svým nejbližším koupit nebo pro firemní zákazníky, kteří dárkové poukazy využívají jako dárky pro své zaměstnance nebo obchodní partnery. Dárkové poukázky lze použít ve více než 100 obchodech v Palladiu. Poukázky v hodnotě 100, 500 nebo 1000 Kč lze zakoupit osobně na Infokiosku nebo přes e-shop https://eshop.palladiumpraha.cz. I na e-shopu Palladium připravilo pro letošní Vánoce novinku – možnost doručení po Praze ve spolupráci se službou Liftago již do 2 hodin od objednání. Službu lze na rozdíl od standardních doručovacích společností využít až do Štědrého dne.

PALLADIUM na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 600 míst.

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj ČTK)

Zákazníci nákupního centra Palladium mohou vyhrát hned dva vozy Fiat 500 Hybrid Foto: auto.cz.
zpět na články

inzerce

nahoru