Otevřít menu
Doprava dnes
-

Centrum sociálních služeb Znojmo obdrží nové automobily

Příspěvková organizace Centrum sociálních služeb Znojmo (dále jen CSS) zastává na Znojemsku nezastupitelnou roli. V letošním roce se může těšit na tři nové automobily a výmalbu vnitřních prostor Centra denních služeb a budovy A Domova pro seniory.

15:39 / 6. ledna 2022
Centrum sociálních služeb Znojmo obdrží nové automobilyi

Foto: Ilustrační obrázek (autosalon.tv)

Rada města Znojma na svém prosincovém zasedání schválila nákup tří nových osobních automobilů Hyundai i20 za celkovou kupní cenu 898 243 korun. Automobily budou sloužit pro potřeby Pečovatelské služby a pomohou k zajištění lepší dostupnosti poskytované péče – dva automobily budou k dispozici ve Znojmě a jeden v Moravském Krumlově, který poskytl finanční prostředky na jeho zakoupení. Dle možnosti na trhu by automobily měly být dodány v průběhu první poloviny roku 2022 firmou ASPEKTA trading s.r.o., která nejlépe splnila zadané podmínky veřejné zakázky. 

Další akcí v Centru sociálních služeb bude výmalba vnitřních prostor Domova pro seniory ve staré budově A, U Lesíka 11 a Centra denních služeb na Mikulášském náměstí 12 ve Znojmě. O práce se postará Malířské centrum Znojmo s.r.o. v období od 1. února do 13. dubna 2022, a to v celkové výši 931 500 korun. 

Na opravy a investice ve svých budovách čerpá CSS finance z různých zdrojů. Plánované opravy financuje ze svého fondu investic, některé investice hradí město Znojmo, případně je realizuje příspěvková organizace Správa nemovitostí města Znojma. Nemalé částky se daří získat rovněž z dotačních výzev Ministerstva práce a sociálních věcí.

 

Autor: Mgr. Petr Dejnožka (zdroj: TZ města Znojmo)

zpět na články

inzerce

nahoru