Otevřít menu
Doprava dnes
-

České aerolinie na léto navyšují provoz a nabídnou lety do 15 destinací!

České aerolinie v příští letní sezóně výrazně navýší svůj provoz.  Během letního letového řádu ČSA plánují provozovat pravidelná letecká spojení do celkem 15 destinací ve 14 zemích. 

15:53 / 10. listopadu 2021
České aerolinie na léto navyšují provoz a nabídnou lety do 15 destinací!i

Foto: ČSA

ČSA vrací tradiční linky, které musely ukončit kvůli pandemii koronaviru. Prodej letenek byl zahájen v celé distribuční síti.  

ČSA budou příští léto opět létat z Prahy do Bruselu, Barcelony, Madridu, Říma, Amsterdamu, Helsinek, Bukurešti, na Maltu a Island. Novinkou je obnovení letů ČSA mezi Prahou a Sofií, k němuž dochází po 10 letech od přerušení předchozího provozu letů v březnu 2012. 

Pokračovat bude nadále provoz na linkách do Paříže, Stockholmu, Kodaně, Moskvy a Kyjeva. 

Zimní letový řád 


Nyní během zimního letového řádu ČSA provozují pravidelná letecká spojení do Paříže (denně), Stockholmu (2x týdně), Kodaně (2x týdně), Moskvy (3x týdně), Kyjeva (denně), a do dalších více než 15 destinací je možné letět na linkách code-sharových partnerů. Letenky na lety ČSA si klienti mohou zakoupit na webových stránkách Českých aerolinií a Smartwings, a rovněž u prodejců letenek.

S ohledem na situaci způsobenou onemocněním Covid- 19 nabízí České aerolinie klientům možnost bezplatné změny termínu do 31. 12. 2021. Cestující mají také možnost si současně s letenkou zakoupit na webových stránkách ČSA cestovní pojištění, které kryje náklady spojené s případnou nákazou onemocněním COVID-19.

Rovněž tak i věrnostní program OK Plus Českých aerolinií nadále zohledňuje ztížené možnosti cestování v důsledku pandemie: platnost mil na věrnostních účtech členů OK Plus je automaticky prodlužována a nedochází k jejich exspiraci. Členové OK Plus mohou jako dosud získávat míle za lety ČSA i lety partnerských leteckých společností či nákup služeb neleteckých partnerů a takto získané míle využívat například na bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci globální aliance SkyTeam. 

Prioritou Českých aerolinií je maximální bezpečnost cestujících na palubách letadel ČSA a dodržování přísných hygienických standardů. Vstup na paluby letadel Českých aerolinií je možný pouze s respirátorem. 

 

Autor: Mgr. Petr Dejnožka (zdroj: TZ CSA)

zpět na články

inzerce

nahoru