Otevřít menu
Doprava dnes
-

Dálniční přivaděč D55 v Otrokovicích začnou silničáři opravovat v pondělí

V pondělí ráno začnou silničáři opravovat dálniční přivaděč D55 v Otrokovicích na Zlínsku. Přibližně 700 metrů dlouhý úsek z Otrokovic k exitu 30 bude uzavřen 14 dní. Sjezd a vjezd na dálnici D55 bude možný až na exitu 32. ČTK to sdělila Lucie Trubelíková, mluvčí Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD).

7:41 / 23. dubna 2022
Dálniční přivaděč D55 v Otrokovicích začnou silničáři opravovat v pondělíi

Foto: kraje.rsd.cz

Řidiči musí od pondělního rána počítat s omezením dopravy i v Napajedlech na Zlínsku. Stavbaři zde zahájí opravu silnice I/55; od odbočky na Žlutavu až po konec areálu Fatra ve směru na Spytihněv. "Provoz budou řídit semafory. Předem se omlouváme za dopravní komplikace. Práce se budeme snažit dodělat co nejrychleji a nebudou trvat déle než 21 dní," uvedla mluvčí.

ŘSD nyní na Uherskohradišťsku rekonstruuje silnici I/55 v Kunovicích a silnici I/50 v Uherském Brodě a u Buchlovic. Dělníci momentálně pracují také na silnici I/49 ve Zlíně-Přílukách. Vzniká tady nové napojení průmyslové zóny. Na Vsetínsku stavbaři zajišťují svah proti sesuvu na silnici I/57 u Lidečka a silnici I/49 u Prlova; opravují také most přes potok Sovík na silnici I/35 v Dolní Bečvě.

 

Publikovala: Dagmar Lánská (zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru