Otevřít menu
Doprava dnes
-

Dopravce easyJet zahájí od března 2023 pravidelné lety z Prahy do Lisabonu

Dopravce easyJet bude od konce března létat třikrát týdne do Lisabonu. Okraj Evropy láká cestující na krásné výhledy, ale i na výtahy či lanovky.

13:33 / 11. prosince 2022
Dopravce easyJet zahájí od března 2023 pravidelné lety z Prahy do Lisabonui

Foto: Letadlo společnosti easyJet. Zdroj: pixabay.com

Tramvaje, výtahy, lanovky i dechberoucí výhledy, to vše jsou lákadla samého okraje Evropy. Dopravce easyJet nově nabídne letenky z Prahy do Lisabonu. Cestující budou moc do této destinace létat od 31. března 2023.

Linka bude zajištěna třemi týdenními frekvencemi. Letadla poletí do Portugalska každé pondělí, středu a pátek. „Lisabon patří dlouhodobě mezi oblíbené destinace a jsme proto rádi, že dochází od letní sezóny 2023 k dalšímu rozšíření nabídky přímých spojení,“ uvedl Jaroslav Filip, ředitel Leteckého obchodu Letiště Praha.

José Lopes, Country Manager easyJet v Portugalsku, k tomu dodal: „Opravdu s velkým potěšením oznamujeme, že do evropské sítě linek společnosti easyJet bude nově patřit i Česká republika. Cílem rozšíření sítě je dát zákazníkům větší možnost výběru.“ 

O společnosti easyJet

Dopravce easyJet má ve svém letadlovém parku více než tři stovky letadel, která létají na téměř 1 000 linkách. V roce 2019 přepravila společnost přes 96 milionů cestujících.

Publikovala: Lucie Sogelová (zdroj: prg.aero)

Dopravce easyJet zahájí od března 2023 pravidelné lety z Prahy do Lisabonu Foto: Výtah Santa Justa, jedno z turisticky oblíbených míst v Lisabon. Zdroj: pixabay.com.
zpět na články

inzerce

nahoru