Otevřít menu
Doprava dnes
-

Dopravní podnik města Brna a ŠKODA Group uspořádají charitativní jízdu po nové trati do kampusu!

Dopravní podnik města Brna (DPMB) a společnost ŠKODA Group se rozhodly, že zaštítí charitativní jízdu, která pomůže nemocným dětem. Dárci se poprvé svezou novou tramvají po nové tramvajové trati do brněnského kampusu. Výtěžek z akce půjde na dobročinné účely! Jízda proběhne 8. prosince 2022!

18:08 / 5. prosince 2022
Dopravní podnik města Brna a ŠKODA Group uspořádají charitativní jízdu po nové trati do kampusu!i

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: Brněnská metropolitní oblast.

O novou tramvaj i trať ke kampusu má veřejnost velký zájem

DPMB nabídne asi šedesáti zájemcům mimořádnou možnost, aby se projeli ještě s předstihem na nové tramvajové trati. Ve čtvrtek 8. prosince se v odpoledních hodinách uspořádá charitativní jízda novou tramvají Škoda ForCity Smart 45T, avšak tento vůz stále najíždí potřebných 10 000 km bez cestujících. „O novou tramvaj i trať ke kampusu má veřejnost velký zájem. Byla by škoda ho nevyužít. Chceme podpořit dobrou věc, navíc v době adventu. Věříme, že jízdu plně obsadíme,“ popsal generální ředitel DPMB Miloš Havránek. K dobré věci se přidá i ŠKODA Group. „Rozhodli jsme se podpořit dobrou věc a rádi se přidáme ke sbírce dopravního podniku. Věříme, že se místa v naší nejmodernější tramvaji rychle zaplní a že dárci budou štědří,“ dodal Tomáš Ignačák, Prezident regionu CZ/SK Škoda Group.

Zájemci o charitativní jízdu se musí do 6. prosince 15:00 přihlásit na adresu charita@dpmb.cz – uvést své jméno, počet cestujících. Následně se dozví místo a čas nástupu. Cena jízdy bude zpoplatněna minimální částkou 100 Kč za dítě a 200 Kč za dospělého. Celý výtěžek pak poputuje na konto Velvet Smile, o.p.s., brněnské organizace, která pomáhá zlepšovat kvalitu života rodinám nemocných a postižených dětí i obětem domácího násilí.

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: DPMB)

zpět na články

inzerce

nahoru