Otevřít menu
Doprava dnes
-

Expozice na Rail Business Days: ČD Cargo přiveze do Brna hned tři vozy

Očekávaná mezinárodní konference a veletrh Rail Business Days se velmi rychle blíží. Již od 7. do 9. června se v Brně uskuteční velkolepá železniční akce, v rámci které bude k vidění mnoho zajímavého. Chybět nebude ani ČD Cargo, které přiveze na jih Moravy hned tři vozy.

14:41 / 3. června 2022
Expozice na Rail Business Days: ČD Cargo přiveze do Brna hned tři vozy

Společnost ČD Cargo veze na veletrh hned tři své vozy. Na co se mohou návštěvníci Rail Business Days těšit? Prvním z vozů je TRAXX MS3, dále bude k vidění také lokomotiva ř. 744. ČD Cargo přesně před rokem představilo na svém Twitteru a webových stránkách nový prezentační vůz. K přestavbě byl vybrán vůz řady Hadgs, u kterého bylo  nutné provést celou řadu oprav, upravit interiér a také vůz opatřit novým reklamním lakem. A ani on nebude chybět na konferenci Rail Business Days v Brně. Všechny stroje můžete zhlédnout na obrázcích doplňujících  tento  článek.

Pro více informací včetně nákupu vstupenek navštivte webové stránky www.railbusinessdays.cz. DopravaDnes.cz je hlavním mediálním partnerem veletrhu. Z brněnského výstaviště budou naši redaktoři čtenářům přinášet všechny aktuální informace o veškerém dění.

Autor: Petr Dejnožka

Expozice na Rail Business Days: ČD Cargo přiveze do Brna hned tři vozy . Expozice na Rail Business Days: ČD Cargo přiveze do Brna hned tři vozy .
zpět na články

inzerce

nahoru