Otevřít menu
Doprava dnes
-

Expozice na Rail Business Days: holding Enteria představí automatickou strojní podbíječku

Již příští týden proběhne v Brně velmi očekávaný mezinárodní veletrh a konference Rail Business Days. K vidění bude kromě přednášek a diskuzí také výstava řady významných železničních strojů od předních českých společností. Chybět nebude ani český stavební holding Enteria, který v Brně představí automatickou strojní podbíječku.

16:04 / 2. června 2022
Expozice na Rail Business Days: holding Enteria představí automatickou strojní podbíječkui

Foto: hrochostroj.cz

Na Rail Business Days 2022 bude mít holding Enteria reprezentační stánek uvnitř haly, expozici bude mít také venku na kolejišti. Tam bude představovat automatickou strojní podbíječku ASP 08-275/3S se jménem Evča. Je to jedna z nejnovějších podbíječek v Čechách. Navíc je osazená unikátními podbíjecími agregáty od společnosti SYSTE7 ( https://www.s7-rail.com/ ), které jsou v Čechách úplně jediné.

Největší výhody těchto agregátů jsou měření dosažené zhutňovací síly, tvrdosti štěrkového lože či délky stlačení podbíjecích pěchů. Zároveň méně spotřebovává energii, je méně hlučná a zajištěno je i menší množství vibrací. Zajištuje také analýzu naměřených dat systém Inframe.

„Jsme tradiční ryze český stavební holding. Jedním z našich důležitých segmentů jsou drážní stavby. Proto rádi podporujeme akce jako je RAIL BUSINESS DAYS. Prostřednictvím našeho holdingu jsme také podpořili příjezd rychlovlaku TGV do České Republiky. Záleží nám na zrychlování drážní dopravy u nás. Stejně tak je naším cílem zkracování výluk a dopravních omezeních na železnici. Proto investujeme do drážních technologií jako je strojní podbíječka, kterou budeme v Brně vystavovat. Není to poslední stroj, který jsme do Čech přivezli. Chystáme také novou kolejovou brusku a čističkou kolejového lože,“ představuje předseda představenstva holdingu Enteria Martin Havelka.

Na významnou akci zve také PR ředitel Aleš Bělík: „U podbíječky bude náš odborný personál, který je připravený každému tyto výhody vysvětlit. Přijede také zástupce dodavatele těchto agregátů. Takže se přijďte podívat na náš stroj a stavte se u nás na stánku. V sekci pro školy budeme mít také svůj stánek a rádi tam studenty přivítáme.”

Pro více informací včetně nákupu vstupenek navštivte webové stránky www.railbusinessdays.cz. DopravaDnes.cz je hlavním mediálním partnerem veletrhu a bude našim čtenářům přinášet všechny aktuální informace o dění ze svého studia přímo uprostřed akce z brněnského výstaviště.

Autor: Petr Dejnožka
 

Expozice na Rail Business Days: holding Enteria představí automatickou strojní podbíječku Foto: hrochostroj.cz.
zpět na články

inzerce

nahoru