Otevřít menu
Doprava dnes
-

FOTO: Na stavbě protihlukové stěny u Paceřic ŘSD osazuje panely

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) na stavbě protihlukové stěny u Paceřic u silnice I/35 osazuje panely za pomoci jeřábu. Řidiči kolem stavby projedou obousměrně s mírným dopravním omezením v jízdním pásu ve směru na Liberec, kde je provoz veden dvěma jízdními pruhy se sníženou rychlostí. Konec stavby se plánuje na červen 2023.

11:22 / 23. května 2023
FOTO: Na stavbě protihlukové stěny u Paceřic ŘSD osazuje panelyi

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.

"Protihluková stěna o délce 566 metrů s betonovými panely zahrnuje tři únikové východy a je v souladu s akustickou studií navržena jako oboustranně pohltivá. Součástí stavby je také úprava dopravního značení včetně tlumiče nárazu na rozvětvení silnice I/35 a sjezdu z ní na silnici III/03527. Zhotovitelem stavby je Společnost Brex – DPS Paceřice s nabídkovou cenou 22,149 mil. Kč bez DPH," prozradila Dana Zikešová z týmu komunikace ŘSD.

Publikoval: Karel Geba (Zdroj: ŘSD)

FOTO: Na stavbě protihlukové stěny u Paceřic ŘSD osazuje panely Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.. FOTO: Na stavbě protihlukové stěny u Paceřic ŘSD osazuje panely Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.. FOTO: Na stavbě protihlukové stěny u Paceřic ŘSD osazuje panely Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru