Otevřít menu
Doprava dnes
-

FOTO: U Jáchymova na silnici I/25 ŘSD zhotovuje mikrozáporovou stěnu pro zajištění svahu

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) zhotovuje u Jáchymova na silnici I/25 mikrozáporovu stěnu pro zajištění svahu. Stavební práce probíhají na výjezdu z Jáchymova na Boží Dar při částečné uzavírce. V současné době silničáři dělají vrty do hloubky 6 až 7 metrů pro osazení základů stěny.

14:43 / 4. května 2023
FOTO: U Jáchymova na silnici I/25 ŘSD zhotovuje mikrozáporovou stěnu pro zajištění svahui

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.

"Řidiči zde projedou jedním jízdním pruhem s kyvadlovým provozem řízeným semafory. Stavební práce plánujeme mít hotové na konci června. Zhotovitelem stavby je společnost CTB a.s.," řekla ke stavebním pracem Dana Zikešová z týmu komunikace ŘSD.

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: ŘSD)

FOTO: U Jáchymova na silnici I/25 ŘSD zhotovuje mikrozáporovou stěnu pro zajištění svahu Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.. FOTO: U Jáchymova na silnici I/25 ŘSD zhotovuje mikrozáporovou stěnu pro zajištění svahu Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.. FOTO: U Jáchymova na silnici I/25 ŘSD zhotovuje mikrozáporovou stěnu pro zajištění svahu Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD.. FOTO: U Jáchymova na silnici I/25 ŘSD zhotovuje mikrozáporovou stěnu pro zajištění svahu Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru