Otevřít menu
Doprava dnes
-

FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu

Rekonstrukce průtahu Rynoltice na silnici I/13 je hotová. Během minulého víkendu ji Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) ukončilo. To znamená, že skončila uzavírka a úsek je obousměrně průjezdný. Stavební projekt byl společný jak pro ŘSD, tak pro obec. ŘSD investovalo do opravy silnic a kanalizace asi 18 mil. Kč bez DPH, obec zajistila zbytek.

12:00 / 14. září 2022
FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozui

Foto: Rekonstruovaný úsek v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.

Průtah Rynolticemi je opět obousměrný po 5 měsících

V Rynolticích se stavaři věnovali obnově krytu vozovky, opravě silniční kanalizace, zhotovení vjezdových ostrůvků, úpravě přechodů pro chodce a souvisejícího osvětlení. Dále došlo k úpravě autobusových zastávek a křižovatek, ale i obnově dopravního značení. Veškeré práce zajistila firma Strabag a.s. ŘSD investovalo 18 milionů do silnice a kanalizace, přičemž obec investovala asi 10 mil. Kč bez DPH do chodníků, veřejného osvětlení a místní komunikace.

"Na místě byla provedena obnova krytu vozovky, oprava silniční kanalizace, zhotovení vjezdových ostrůvků, úpravy přechodů pro chodce a souvisejícího osvětlení. Dále došlo k úpravě autobusových zastávek a křižovatek, ale i obnově dopravního značení," popsala rozsah prací Zikešová.

Autor: Karel Geba (Zdroj: ŘSD)

FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD.. FOTOREPORT: V Rynolticích jsou stavby u konce! Silnice je znovu v plném provozu Foto: Rekonstrukce silnice v Rynolticích. Zdroj fotky: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru