Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn

Ředitelství silnic a dálnic finišuje na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou s pracemi, které se týkají první části oprav protihlukové stěny v kilometrech 28,865 – 29,630. Práce aktuálně probíhají od 7. června 2022, a to pouze v levém jízdním pruhu. V minulých dnech navíc proběhla demontáž dopravně inženýrského opatření, což zajistilo běžný provoz.

9:41 / 19. října 2022
Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěni

Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD.

Během prací stavaři vyhotovili novou dešťovou kanalizaci

ŘSD dokončilo první část oprav protihlukové stěny na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou. Během prací stavaři vyhotovili novou dešťovou kanalizaci ve středovém dělícím pásu dálnice a namontovali nové římsy na most ev. č. 10-022c. Most dostal v levém jízdním pásu rovněž nové mostní závěry se sníženou hlučností. Proběhla také sanace jeho určených stavebních částí. Rekonstrukcí prošla také levá opěrná zeď a vozovka v délce 800 metrů. Aktuálně se stále pracuje na osazení panelů nové PHS v délce 236 metrů a instalaci zádržného systému.

Navíc již proběhla demontáž dopravně inženýrského opatření, což navrátí provoz do běžného režimu v tomto úseku dálnice D10. Další instalace panelů PHS a zábradlí bude probíhat za provozu a bude trvat asi 3 dny. Omezení bude pouze v pracovním místě. Vše by mělo být dokončeno do 30. října 2022, přičemž v pravém jízdním pásu dálnice ve směru na Mladou Boleslav se v pracích bude pokračovat v roce 2023.

Autor: Karel Geba (Zdroj: ŘSD)

Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Na dálnici D10 u Benátek nad Jizerou se dokončuje první část opravy protihlukových stěn Foto: Opravy protihlukové stěny na dálnice D10 u Benátek nad Jizerou. Zdroj: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru