Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy

Od rekonstrukce nádraží v Ústí nad Labem letos uplyne už 10 let, nádraží se ale stále malými kroky mění k lepšímu. 

7:11 / 19. ledna 2022
Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásyi

Foto: Správa železnic

Nový designový mobiliář, eskalátory pro pohodlnější přístup na nástupiště či vznikající pekárna a cukrárna, i to je současná tvář ústeckého nádraží. 

Proměnou ale neprošla jen výpravní budova, novinkou je také změna konfigurace kolejiště v jižní části stanice, kde díky instalaci kolejové spojky mohou vlaky jedoucí od západního nádraží využít i 3. kolej. Jak se vám nová podoba nádraží líbí? Za nás palec nahoru! 

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj: Správa železnic)

Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Nádraží v Ústí nad Labem stále roste do krásy Foto: Správa železnic.
zpět na články

inzerce

nahoru