Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) opravovalo Nový most v Děčíne, přičemž na konci září byly pracovní úpravy dokončené. Tato dopravní komunikace je od 30. září 2022 plně průjezdná a řidiči se nemusejí bát dalších omezení. Silničáři nabídli zajímavé fotky z prací na děčínském mostu.

20:05 / 3. října 2022
Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdnýi

Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD.

Zhotovitelem oprav na děčínském mostu byla společnost Skanska a.s., která provedla práce v hodnotě 91 mil. Kč bez DPH. Rekonstrukce mostu probíhala od začátku září minulého roku, přičemž opravami prošla jak jižní, tak severní část mostu o celkové rozloze 25 000 m2.  Stavební práce zahrnovaly kompletní rekonstrukci asfaltového souvrství včetně opravy mostní konstrukce, vyrovnávacích vrstev a celoplošnou izolaci mostovky. ŘSD tak na silnici I/13 v Děčíne mohlo pustit komunikaci do plného provozu, a to po uklizení staveniště dne 30. září 2022.

Autor: Filip Červinka (Zdroj: ŘSD)

Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD.. Fotoreportáž: Nový most v Děčíně je plně průjezdný Foto: Nový most v Děčíne. Zdroj: ŘSD..
zpět na články

inzerce

nahoru