Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích

Správa železnic (SŽ) nadále pokračuje v modernizaci železničního uzlu v Pardubicích. Na čem se aktuálně pracuje a na co se můžou cestující těšit? Podívejte se na fotky, které ukazují, kam se tento projekt uchyluje.

15:39 / 3. listopadu 2022
Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicíchi

Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic.

Železničáři v Pardubicích aktuálně pracují na nové lávce. V předstihu stavbaři začali s výstavbou nového pátého nástupiště, přičemž se také zřídil nový výstup z podchodu ve Sladkovského ulici k zastávce MHD a k budoucí železniční zastávce Pardubice centrum. Velkou rekonstrukcí prochází také železniční most přes ulici Jana Palacha.

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: SŽ)

Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic.. Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic.. Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic.. Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic.. Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic.. Fotoreportáž: Pokračuje modernizace železničního uzlu v Pardubicích Foto: Modernizace železničního uzlu v Pardubicích. Zdroj: Správa železnic..
zpět na články

inzerce

nahoru