Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic

Modernizace IV. koridoru v úseku Sudoměřice u Tábora – Votice se pomalu, ale jistě blíží do svého finále! Podívejte se na krásné fotografie Správy železnic z modernizace.

5:40 / 28. prosince 2021
Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřici

Foto: Správa železnic

Aktuálně jsou proražené oba dva tunely a stojí všechny viadukty. Na posledních úsecích probíhá pokládka železničního svršku a dokončují se práce na zajištění skalních svahů a odvodnění.

Jak to na stavbě nyní vypadá, uvidíte v novém „zasněženém“ fotoreportu Správy železnic! Realizace stavby je spolufinancována fondem EU v rámci Operačního programu Doprava (OPD).

Kompletní fotogalerie z modernizace trati od Správy železnic ZDE!

 

Autor: Bc. Filip Červinka (zdroj: Správa železnic)

Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Správa železnic finišuje s modernizací IV. koridoru v úseku Sudoměřic Foto: Správa železnic.
zpět na články

inzerce

nahoru