Otevřít menu
Doprava dnes
-

Fotoreportáž: Uplynulý týden ve znamení zkoušek mostů

Nový most přes Sázavu v Havlíčkově Brodě, který leží na trati do Pardubic, procházel v pátek 26. listopadu testem. Dopoledne proběhla statická zatěžovací zkouška se zátěží 156 tun, odpoledne se pokračovalo dynamickou částí. První vlaky po mostě projedou 30. 11. po 16. hodině.

7:23 / 27. listopadu 2021
Fotoreportáž: Uplynulý týden ve znamení zkoušek mostůi

Foto: Správa železnic

Správa železnic informovala na svých sociálních sítích, že v pátek 26. listopadu prošel po posunutí do nové provizorní polohy zatěžkávací zkouškou most přes Labe v Pardubicích. Vlaky po něm začnou jezdit 17. 12. a v provozu bude do roku 2023. Mezitím se vybuduje nový dvoukolejný most v rámci modernizace trati Pardubice-Rosice nad Labem - Stéblová. Podívejte se na krásné fotky od Správy železnic, která den co den posouvá železnici mílovými kroky kupředu!

 

Autor: Bc. Filip Červinka (Zdroj: Správa železnic)

Fotoreportáž: Uplynulý týden ve znamení zkoušek mostů Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Uplynulý týden ve znamení zkoušek mostů Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Uplynulý týden ve znamení zkoušek mostů Foto: Správa železnic. Fotoreportáž: Uplynulý týden ve znamení zkoušek mostů Foto: Správa železnic.
zpět na články

inzerce

nahoru