Otevřít menu
Doprava dnes
-

„Hroší síla“ si vysloužila ocenění v kategorii Modernizace železničních stanic!

Zástupci společnosti Chládek a Tintěra, a.s. přezvali v pátek 26. listopadu z rukou generálního ředitele Správy železnic Jiřího Svobody cenu za vítězství v kategorii Modernizace železničních stanic a uzlů za stavbu Rekonstrukce železniční stanice Letohrad, která je součástí soutěže „Železniční stavba roku 2021“.

13:21 / 1. prosince 2021
„Hroší síla“ si vysloužila ocenění v kategorii Modernizace železničních stanic!i

Foto: CH&T Pardubice

Rekonstrukce železniční stanice Letohrad nejen zvýšila kapacitu dopravní cesty a zkrátila jízdní doby, ale významně také zvýšila komfort pro cestující v prostoru stanice. Nové ostrovní nástupiště a podchod spojující město Letohrad spolu s bezbariérovým přístupem je pro cestující velkou přidanou hodnotu. 

V neposlední řadě pak došlo ke zvýšení bezpečnosti železniční dopravy, a to díky trojici železničních přejezdů, které byly doplněny závorami a světelnými výstražníky. Ocenění je důkazem kvality služeb společnosti CH&T Pardubice.

 

Autor: Bc. Filip Červinka (Zdroj: CH&T Pardubice)

„Hroší síla“ si vysloužila ocenění v kategorii Modernizace železničních stanic! Foto: CH&T Pardubice. „Hroší síla“ si vysloužila ocenění v kategorii Modernizace železničních stanic! Foto: CH&T Pardubice.
zpět na články

inzerce

nahoru