Otevřít menu
Doprava dnes
-

Huawei představila nové řešení cloudové letištní sítě

Na veletrhu HUAWEI CONNECT 2021 představila společnost Huawei své nejnovější řešení letištní cloudové sítě, které nabízí širokou škálu výjimečných funkcí, jako je například jednotný přístup, jedna síť pro všechny služby, jeden cloud pro více oblastí a jednotné integrované zabezpečení. Toto komplexní řešení umožňuje urychlit digitalizaci s cílem zvýšit efektivitu provozu, zlepšit zajištění bezpečnosti a zlepšit zážitek z cestování, čímž otevírá cestu k inteligentním letištím.

13:36 / 27. září 2021
Huawei představila nové řešení cloudové letištní sítě

Dnešní globální civilní letectví prochází rychlou digitální transformací. Letiště, na kterých jsou poskytovány přepravní služby pro letecké společnosti, cestující a nákladní dopravce, se v oblasti digitalizace začala zaměřovat více na kvalitu než na kvantitu. V této souvislosti musí řešit řadu naléhavých problémů. Měly by například propojovat data tradičně oddělených sítí, aby podporovaly nové služby, jako je inteligentní přidělování stání.

Musí také zlepšit pokrytí Wi-Fi v budovách terminálů, aby si polepšila v žebříčku spokojenosti cestujících, který sestavuje Mezinárodní rada letišť (ACI). Vzhledem k tomu, že přechod služeb do cloudu narušuje tradiční fyzické hranice, musí se letiště zabývat novými obavami o bezpečnost. Vzhledem k neustále se rozšiřujícímu rozsahu sítě musí letiště také naléhavě zvýšit efektivitu provozu a údržby (O&M).

Alex Sun řekl: "Díky neustálým technologickým inovacím v oblasti bezpečnosti, efektivity a zkušeností na letištích bude společnost Huawei i nadále spolupracovat s dalšími zákazníky a partnery po celém světě na rozvoji řešení Airport Cloud-Network Solution, aby tím podpořila digitalizaci a vznik inteligentních letišť."

Autor: Petr Dejnožka

zpět na články

inzerce

nahoru