Otevřít menu
Doprava dnes
-

Italská rodina získala dovolenou pro 170 lidí od Wizz Air! Jak je to možné? Díky soutěži

Rodina z městečka Portici u Neapole zvítězila v soutěži vypsané leteckou společností Wizz Air, která loni v reklamě hledala „největší italskou rodinu“, která by dokázala zaplnit celé letadlo pro 170 cestujících. 

16:51 / 18. ledna 2022
Italská rodina získala dovolenou pro 170 lidí od Wizz Air! Jak je to možné? Díky soutěžii

Foto: airplane-pictures.net

A komu, že se to podařilo dát dohromady nejvíce přátel a příbuzných? Vítězkou soutěže letecké společnosti Wizz Air se stala Anna Donaleková, která tak pro všechny své příbuzné a nejbližší známe zajistila třídenní leteckou dovolenou na ostrově Korfu.

Aerolinky Wizz Air spustily reklamu nazvanou „Létající rodina“ v prosinci. Soutěžící měli deset dní na to, aby se přihlásili. A co bylo cílem soutěže? Lidé museli dokázat přesvědčit 170 známých k víkendovému leteckému výletu. „S výsledkem jsme velmi spokojení, reklama byla od prvních chvil velice populární. Velký dík patří italským rodinám, které se s naší výzvou popasovaly,“ řekl mluvčí Wizz Air András Radó

Podle mluvčího společnosti Wizz Air se do soutěže zapojilo celkem více než 3 500 lidí. Pouze dvě rodiny ale dokázali zaplnit všech 170 sedadel„Až do samého konce jsem nevěřila tomu, že bych mohla zvítězit. Jsem fanynka soutěží a několik jsem jich už v minulosti vyhrála. Sezvala jsem pár lidí, rozeslala pozvánky a všechny prosila, aby přesvědčili své příbuzné a přihlásili se. Totéž udělal můj 21letý syn a když mi poslední člověk hlásil, že už se do letadla nedostane, protože je plné, řekla jsem si: ‘Tak jsem to zvládla’,“ popsala Donaleková. Její partu tak v nejbližší době čeká třídenní pobyt v hotelu na řeckém ostrově Korfu.

 

Autor: Mgr. Petr Dejnožka (zdroj: ČTK)

Italská rodina získala dovolenou pro 170 lidí od Wizz Air! Jak je to možné? Díky soutěži Foto: levneletenky.org.
zpět na články

inzerce

nahoru