Otevřít menu
Doprava dnes
-

Karlovarské letiště disponuje příjemnou atmosférou a službami, které cestující oceňují

Už jste vyrazili na letní dovolenou a zvolili jste cestu letadlem? Určitě jste narazili na mnoho nepříjemností, mezi které patří dlouhé čekací doby a zpožděné lety. Mezi světlé výjimky patří karlovarské letiště, jež nabízí klidné zázemí, odbavení na čas a bezchybné služby.

10:47 / 1. srpna 2022
Karlovarské letiště disponuje příjemnou atmosférou a službami, které cestující oceňujíi

Foto: Letiště Karlovy Vary (zdroj: Airport Karlovy Vary).

Bezproblémový chod na karlovarském letišti potvrzují samotné reakce cestujících a pilotů, kteří letiště využívají. „Je to samozřejmě dáno tím, že u nás nelétají pravidelné linky, ale spíše bizjety, a nyní od poloviny června do konce září každou středu také charterové spojení do Turecka. Chvála nás těší a i do budoucna se budeme snažit držet a zlepšovat kvalitu služeb,“ zdůrazňuje Jan Bureš, uvolněný krajský zastupitel pro oblast dopravy. 

Ten, kdo pro start své dovolené využil karlovarské letiště zajisté potvrdí hladký průběh jejich cesty. Spokojenost cestujících by měla být na prvním místě všech dopravců a letišť. „Pro cestující je důležité, že na našem letišti nejsou vystaveni žádnému stresu -  u letiště máme dostatek místa na zaparkování zdarma, na odbavení se nečeká zbytečně dlouho, vše probíhá plynule a v klidu a ani kufr se nemůže zatoulat na jiný let,“ popsal Jan Bureš.

Příští rok z Karlových Varů na Krétu?

Z Karlových Varů se například dostanete pohodlným letem až do turecké Antalye. Právě do této destinace míří řada českých turistů, kteří na konci po svém návratu dokonce písemně ocenili dobrou práci a přátelský přístup personálu letiště. „Při odchodu z letištní plochy pasažérům zamávali i pracovníci řízení letového provozu z věže, což se na velkých letištích prostě nestane. Za asistenci při letech vrtulníkem ve festivalovém týdnu nám zase poděkoval jeden z pilotů, který se podle svých slov pohybuje na podobných letištích v Evropě, ale takovou časovou synchronizaci všech úkonů nikde jinde nezažil,“ dodala Alice Undus, jednatelka společnosti Letiště Karlovy Vary.

Karlovarské letiště plánuje v příštím roce plánuje ve spolupráci s cestovní kanceláří ČEDOK nabídnout kromě charterového spojení do Turecka také lety na Krétu. Vedení společnosti ale také bude jednat mimo jiné o zavedení pravidelné linky do izraelského Tel Avivu. Více informací o karlovarském letišti a o možnostech zajistit si zájezd do Turecka s odletem z karlovarského letiště najdete na webu letiště ZDE! 

 

Autor: Filip Červinka (Zdroj: Letiště Karlovy Vary)

zpět na články

inzerce

nahoru