Otevřít menu
Doprava dnes
-

Letadlem z Karlových Varů do Bulharska. První lety jsou naplánovány na červen

Karlovarské letiště nabízí cestujícím novou letní destinaci. Kromě Turecka a Kréty totiž od června přibydou i charterové lety do Bulharska. Oblíbená letoviska, jako jsou Zlaté Písky, Obzor či Albena, jsou tak nejen pro obyvatele Karlovarského kraje dostupnější.

9:58 / 12. ledna 2023
Letadlem z Karlových Varů do Bulharska. První lety jsou naplánovány na červeni

Foto: Lety z Karlových Varů do Varny se poprvé uskuteční letos v červnu. Zdroj: pixabay.com

Z letiště v Karlových Varech se cestující nově dostanou i do bulharské Varny. Letiště v letní sezoně nabízí mimo jiné i lety do turecké Antalyi či Heraklionu na Krétě. Zájezdy do Bulharska s odletem z Karlových Varů a mezipřistáním v Pardubicích se uskuteční každou neděli od 18. června do 10. září 2023.

„Jak je vidět, naše letiště se nadechlo po problematických uplynulých letech a opět začíná lidem z Karlovarského kraje i dalších regionů nabízet zajímavé možnosti dovolenkových letů. Věřím, že bude Bulharsko pro cestující minimálně stejně tak atraktivní, jako byly populární zájezdy do Turecka v minulém roce a rovněž nově nabízená Kréta. Stále platí, že obrovským benefitem je téměř rodinné prostředí menšího letiště, rychlé odbavení a úroveň služeb,“ uvedl Petr Kulhánek, hejtman Karlovarského kraje.

Letiště v Karlových Varech pracuje na tom, aby cestujícím mohlo poskytnout komfortní služby. „Velmi se těšíme na zvýšený provoz a jsme připraveni našim cestujícím poskytnout na odletu maximální komfort včetně nákupu v letištních obchodech a občerstvení. Parkování bude i letos poskytováno cestujícím zdarma s výjimkou VIP parkovacích míst přímo před terminálem, za která bude vybírán rezervační poplatek,“ řekla Alice Justina Undus, jednatelka Letiště Karlovy Vary.

Zájezdy s odletem z Karlových Varů má již ve své nabídce cestovní kancelář Alexandria. „V Karlových Varech máme již mnoho let úspěšnou pobočku a celkově vnímáme od lidí z Karlovarského kraje výraznou poptávku po leteckých zájezdech za rozumnou cenu. Proto jsme se rozhodli zařadit nově do nabídky i zájezdy s odletem z místního letiště, které nabízí mnoho výhod. Bulharsko je zde dlouhodobě na špičce našich prodejů, a tak byla volba destinace jasná. CK Alexandria navíc v této oblasti nabízí hned čtyři klubové hotely, kde budou působit naši čeští animátoři s bohatým programem plným zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé. Věřím tedy, že tato nabídka je opravdu lákavá a ti, kteří si náš zájezd vyberou, budou maximálně spokojeni,“ dodal Petr Šatný, marketingový ředitel CK Alexandria.

Bulharsko patří již dlouhodobě k oblíbeným cílům českých turistů. Pobřeží se pyšní řadou nových moderních hotelů.

Publikoval: Filip Červinka (zdroj: Karlovarský kraj)

zpět na články

inzerce

nahoru