Otevřít menu
Doprava dnes
-

Letecká linka z Bratislavy do Dubaje byla spuštěna

Tento týden zahájila společnost Smartwings přímé letecké spoje z Bratislavy do Dubaje. Během zimního letového provozu budou lety probíhat 2x týdně. Cestující poletí moderním letadlem Boeing 737 MAX 8.

8:08 / 30. října 2022
Letecká linka z Bratislavy do Dubaje byla spuštěnai

Foto: Boeing 737 MAX. Zdroj: smartwings.com

Letecká společnost Smartwings začala přepravovat každou středu a neděli pasažéry cestující do Dubaje ve Spojených arabských emirátech. Odlet z Bratislavy je stanoven pravidelně na 11 hodin dopoledne. Zpět z dubajského letiště Dubai International odlétá letadlo do Bratislavy ve 20:30. Čas příletu na bratislavské letiště je 23:40.

„Přímý let z Bratislavy do Dubaje umožní slovenským turistům nejen snadný přístup k této atraktivní destinaci, ale může sloužit také jako přestupní bod pro cesty do Asie, Afriky či Austrálie. Pro naše zákazníky jsme nabídku letů z Bratislavy na letošní zimní sezonu rozšířili i o další exotické destinace,“ řekl Peter Šujan, obchodní ředitel Smartwings.

O letošní letní sezoně se cestující mohli díky Smartwings dostat ze tří slovenských letišť (Bratislava, Košice a Poprad-Tatry) až do 25 destinací (Španělsko, Jordánsko, Řecko, Turecko, Kapverdy, Tunisko, Egypt, Bulharsko, Itálie, Kypr). „Oceňujeme spolupráci se společností Smartwings, která provozuje přímou linku z Bratislavy do Dubaje již druhou sezonu. Je to pozitivní zpráva pro všechny Slováky, kteří rádi letí nebo plánují dovolenou do této oblíbené exotické destinace,“ uvedl Ing. Dušan Keketi, předseda představenstva a generální ředitel Letiště M. R. Štefánika v Bratislavě.

Kromě letů do Dubaje nabídnou během zimní sezony Smartwings klientům i charterové lety do Ománu (až 2x týdně), do Senegalu (1x týdně), na Kapverdy (1x týdně) a na Zanzibar (1x týdně). Odlétá se z Bratislavy.

Letecká společnost Smartwings poskytuje pravidelné linky, charterové lety i privátní lety kategorie business jet. Smartwings provozují také velké množství speciálních letů pro mezinárodní firmy, světové humanitární a sportovní organizace. Společnost je již po několikáté držitelem certifikátu IOSA (IATA Operational Safety Audit), který představuje nejpokročilejší standardy provozní bezpečnosti a kvality v letecké přepravě.

Letenky si cestující mohou zakoupit jak na webových stránkách společnosti Smartwings, tak u prodejců letenek.

Publikovala: Lucie Sogelová (zdroj: smartwings.com)

zpět na články

inzerce

nahoru