Otevřít menu
Doprava dnes
-

Letiště Praha přichází s novou podobou kontaktních formulářů a hodnocení služeb

Pražské letiště spustilo novou podobu kontaktních formulářů a hodnocení služeb. Tímto krokem letiště získá relevantní data a na základě zpětné vazby pak může cestujícím poskytnout kvalitnější služby.

13:11 / 24. února 2023
Letiště Praha přichází s novou podobou kontaktních formulářů a hodnocení služebi

Foto: Ohodnotit služby Letiště Praha je nyní o něco jednodušší. Zdroj: prg.aero

Na webových stránkách Mezinárodního letiště Václava Havla Praha naleznou cestující novou podobu kontaktních formulářů a hodnocení služeb. Letiště chce touto cestou získat od lidí propracovanější zpětnou vazbu. Zejména tato oblast spadá na letišti pod organizační jednotku Customer Experience, která bude právě dotazy, hodnocení i stížnosti sjednocovat a analyzovat.

Veškeré formuláře jsou k dispozici na webových stránkách letiště pod záložkou „Kontakty". Zde naleznou cestující nejen odpovědi na nejčastější otázky, ale mohou využít i formulář pro zaslání stížnosti. Zároveň tu mohou ohodnotit služby, kterých využili při svém pobytu na letišti.

Na základě zpětné vazby pak plánuje letiště efektivně zlepšovat prostředí letiště tak, aby bylo pro cestující komfortnější a cítili se tu dobře. Cestující mohou připomínku nebo stížnost poslat téměř okamžitě, protože napříč letištěm jsou rozmístěny QR kódy, které umožňují snadnější a rychlejší přistup ke stránce s hodnocením.

Publikoval: Karel Geba (zdroj: prg.aero)

zpět na články

inzerce

nahoru