Otevřít menu
Doprava dnes
-

Letiště Václava Havla představí na svém náborovém dni rozmanitost svých pracovních pozic

Během 10. listopadu 2022 proběhne na Letišti Václava Havla v Praze náborový den, který se bude zaměřovat na rozmanitost pracovních míst letiště. Na letišti je obecně velké množství různých pracovních pozic. Vše začíná u administrativní práce a končí u práce hasičů, uklízečů, kuchařů i bezpečáků.

11:37 / 4. listopadu 2022
Letiště Václava Havla představí na svém náborovém dni rozmanitost svých pracovních pozici

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: Letiště Václava Havla Praha.

Tento den bude stát na letištních odbornících

“Tento den bude stát na letištních odbornících, kteří budou připraveni odpovídat na dotazy našich potencionálních kolegů. Nabídneme také atraktivní krátké exkurze po konkrétních pracovních úsecích, aby zájemci získali rámcovou představu, jaké existují možnosti v rámci pracovního uplatnění na letišti. Bude možné projít stánky vybraných týmů, zúčastnit se panelových diskusí a rozhovorů na téma kariérních příběhů našich lidí. Chceme poodkrýt svět na letišti, který stojí za to,“ upřesnila Dana Lörincová, ředitelka pro Řízení lidských zdrojů Letiště Praha.

Letiště Václava Havla na svém náborovém dni představí své jedinečné prostředí s velkým množstvím pracovních míst a pracovních benefitů. Náborový den bude prvním dnem, který umožní nahlédnout do zákulisí letiště. Akce je určena všem, kteří hledají práci, uvažují o změně práce či jsou po škole a poohlížejí se po svém prvním zaměstnání. Letiště bude nabízet práce pro zkrácené úvazky i dlouhodobé brigády.

“Věříme, že potkat se osobně a blíže vidět, co vše je u nás možné, získat informace, jak probíhá výběrové řízení, školení a adaptace, může být pro potencionální kolegyně a kolegy lákavé. Během celého dne budou připravena vystoupení zaměstnanců nejen kancelářských profesí, ale i přímo z provozu letiště. Stačí si vybrat. Škála pracovní pozic na letišti je opravdu pestrá. Setkání bude stát za čas a energii,“ doplnila Dana Lörincová.

„S Vojtou Kotkem jsme uzavřeli partnerství na projekt podporující značku zaměstnavatele. Chceme odlehčenou formou ukázat škálu profesí, které u nás máme a přiblížit tak rozmanitost a pestrost práce na letišti. Vojta navštíví specializované pracoviště, jako je hasičský záchranný sbor, bezpečností kontrola, údržba ploch, odbavení letadel nebo ostraha letiště. V uvedených organizačních jednotkách projde zaškolením, podívá se do zákulisí a všechny profese si na vlastní kůži vyzkouší. Vojta se na seriálu podílí i dramaturgicky, věříme že forma i obsah bude bavit nejen naše zaměstnance, ale i potenciální zájemce o práci u nás.“ řekla Pavlína Musilová, manažerka Marketingu a korporátní identity Letiště Praha.

Publikoval: Karel Geba (Zdroj: Letiště Václava Havla)

zpět na články

inzerce

nahoru