Otevřít menu
Doprava dnes
-

Letošní RAIL BUSINESS DAYS nabídnou expozice předních drážních společností!

Široká veřejnost se může těšit na mezinárodní železniční veletrh a konfrenci RAIL BUSINESS DAYS. Tato akce proběhne od úterý 7. června do čtvrtka 9. června na brněnském výstavišti, kde nebudou chybět největší společnosti železničního odvětví v České republice. Své expozice na výstavišti odhalí například Správa železnic, České Dráhy, ČD Cargo, AŽD a další velcí hráči ze železničního prostředí. Na pořádání veletrhu se podílejí Hospodářská komora České republliky, Svaz průmyslu a dopravy České republiky a Správa železnic.

5:00 / 24. března 2022
Letošní RAIL BUSINESS DAYS nabídnou expozice předních drážních společností!i

Foto: RAIL BUSINESS DAYS

Mezi vystavovateli jsou potvrzená velká jména české železnice

„Více než dva měsíce před konáním samotného veletrhu mohu říct, že máme mezi vystavovateli potvrzená velká jména české železnice.  Osobně se po koronavirové odmlce těším, co jednotlivé společnosti v rámci svých expozic na veletrhu představí. Současně jsem velmi vděčný za neméně významnou podporu ze strany institucí jako jsou Hospodářská komora ČR, Svaz průmyslu a dopravy ČR a Správa železnic. Velmi rychle se nám také plní místo na kolejích. Již nyní mohu předeslat, že venkovní expozice drážních vozidel bude stát za to, “ popisuje Michal Sirovátka, ředitel RAIL BUSINESS DAYS.

Jaké společnosti budou na veletrhu vystupovat?

Návštěvnící na železničním velethru v Brně uvidí napříkad expozice Správy železnic, která vystaví a představí několik zajímavých kolejových vozidel. Dále na brněnském výstavišti budou vystavovat společnosti ze skupiny ČD. Národní a současně největší tuzemský dopravce České dráhy svou prezentaci nabídne veřejnosti ve vnitřní části veletrhu a současně představí i moderní vlak ze své flotily, který bude k vidění na kolejích ve venkovní části areálu. V neposlední řadě budou také vystavovat Výzkumný Ústav Železniční, ČD – Telematika, ČD – Informační systémy, Dopravní vzdělávací institut a DPOV. Nebude chybět ani největší český nákladní dopravce ČD Cargo se svým stánkem ve venkovní části a vozidly na kolejích. Svou expozici nabídne návštěvníkům také společnost AŽD Praha, ta například koncem loňského roku představila svůj první autonomní vlak. Dalšími již potvrzenými vystavovateli jsou například společnosti Alfa Union, Bio-Circle, Dinel, FORM-THERMIT, GERB Praha, PLASMAMETAL, SENSIT a další.

Místa každým týdnem ubývají

„Prostor pro další potenciální vystavovatele v tuto chvíli stále máme, ale místa každým týdnem ubývájí,“ doplňuje Michal Sirovátka.

Pro více informací o nákupu vstupenek a získání vstupu na konferenci navštivte webové stránky www.railbusinessdays.cz.

Autor: Bc. Karel Geba

Letošní RAIL BUSINESS DAYS nabídnou expozice předních drážních společností! Foto: RAIL BUSINESS DAYS.
zpět na články

inzerce

nahoru