Otevřít menu
Doprava dnes
-

Mobilní aplikace DopravaDnes je na světě! Mějte všechny informace při ruce

První mobilní aplikace s informacemi nejen z tuzemské dopravy je spuštěna. Postaral se o to portál DopravaDnes.cz. Stahujte aplikaci na AppStore i Google Play.

9:08 / 27. ledna 2022
Mobilní aplikace DopravaDnes je na světě! Mějte všechny informace při rucei

Foto: DopravaDnes.cz

Aplikace DopravaDnes obsahuje veškeré informace z webu dopravadnes.cz. Chcete mít všechny aktuální informace z dopravy při ruce? Pak je ideální volbou stáhnutí exkluzivní mobilní aplikace DopravaDnes.

DopravaDnes je odborný měsíčník pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu, spedici a logistiku. Přináší infomrace z dopravy v ČR vždy aktuálně, přehledně a hlavně srozumitelně. Na své si přijde jak odborník, tak laik, který chce být v obraze. Veškeré informace jsou  v mobilní aplikaci přehledně rozdělené podle regionů a druhů dopravy.

První medium z oblasti dopravy, které disponuje mobilní aplikací

Aplikace pro Apple zde!

Aplikace pro Android zde!


Nejen časopis a webový portál dopravadnes.cz, ale už i mobilní aplikace si klade za cíl přinášet především pozitivní informace ze světa dopravy. Negativit je v naší společnosti až až. V České republice se díky odhodlaným společnostem a státním organizacím zvelebují nejen železniční stanice. „Chceme se profilovat jako důsledně nezávislé a na odborných informacích a faktech postavené periodikum informující o novinkách, aktuálním dění a plánovaných událostech v dopravní a logistické oblasti,“ vypočítává obchodní zástupkyně DopravaDnes.cz Lucie Godwin. 

„Dalším z dílčích cílů či výhod je jednoznačně naše touha v pozitivní vlně propojovat firmy, ať už soukromé, či veřejné navzájem,“ dodává Lucie Godwin. DopravaDnes se již těší na novinky a další zajímavosti. „Aplikaci pro všechny mobilní operátory, to žádné medium z oblasti dopravy nemá!“ upozorňuje Lucie Godwin. „Budeme zavádět nové rubriky, které budou mapovat úspěchy českých firem a obecně o tom informovat,“ dodává ve svém výčtu Godwin.

 

Autor: Bc. Filip Červinka

zpět na články

inzerce

nahoru