Otevřít menu
Doprava dnes
-

Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech

Malé autobusy ISUZU jsou současným představitelem moderního ekonomického pojetí dopravy ve městech a obcích. Výrobce Anadolu ISUZU se stal světovým lídrem v dodávkách těchto midibusů téměř do celého světa, Českou republiku nevyjímaje.

14:32 / 16. ledna 2024
Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městechi

Foto: Isuzu Novo Citi Life OAD Kolín

ISUZU Bus v Čechách úspěšně zastupuje importér společnost TURANCAR CZ již od roku 2004. V současnosti nejžádanějšími modely jsou školní a turistické midibusy NOVO Ultra/lux a do městského provozu NovoCiti Life.

Ekonomický úsporný, pohodlný a spolehlivý minibus  ISUZU NOVO Ultra/ LUX

Turistický autobus (minibus dlouhý 7 metrů) ISUZU NOVO Ultra Euro 6E s kapacitou až 32 cestujících se objevil na trhu v období, kdy všichni společně hledáme možnosti úspor v dopravě. Právě NOVO je jedním z typických představitelů jednoduchého, moderního minibusu s ekonomicky výhodným provozem.  Záměrem výrobce je nabídnout dopravcům, organizacím, ale i městům a obcím levný, dostupný a malý autobus v základním provedení a i s další možností vybavení přímo ve výrobě. Výhradní dovozce společnost TURANCAR CZ nabízí nyní NOVO Ultra a Lux v Česku za bezkonkurenční cenu. Isuzu NOVO Ultra a Lux už v nejedné obci prokázaly skvěle služby, díky své flexibilitě je lze využívat jako školní autobus, ale i na výlety a zájezdy, na dopravu sportovních oddílů a zájmových spolků.    

Jednoduchá konstrukce NOVO vás určitě překvapí

NOVO je postavené na originálním autobusovém podvozku, nejedná se o přestavbu z užitkových automobilů. Základ konstrukce tvoří robustní příhradový rám, který zajišťuje vozidlu značnou odolnost a dlouhou životnost vozidla. Při výrobě jsou použity nejmodernější technologie sériové výroby, které řadí autobusy ISUZU v daném segmentu na přední pozice ve světovém automobilovém průmyslu. Vnitřní uspořádání se neliší od vybavení standardních velkých autokarů, interiér je prostorný a vzdušný s vysokým bočním zasklením, které poskytuje cestujícím dobrý výhled. K pohodlí přispívá široká ulička a dvoje pneumaticky ovládané dveře.  K základnímu vybavení již patří výkonná klimatizace a pohodlná bohatě čalouněná sedadla polohovatelná i do strany. Novo kvalitou za svými konkurenty v ničem nezaostává, naopak je v mnohém ještě předčí.

Základní parametry: délka / šířka / výška - 7270 / 2270 / 3375 mm, motor ISUZU 4HK1E6D o obsahu 5 193cm3 a výkonem 140 kW, celková kapacita 25 – 32 cestujících.

Více detailů se dozvíte zde: www.isuzu-czech.cz 

ISUZU NovoCiti Life nejžádanější městský MINIBUS

ISUZU Novo Citi Life, městský autobus je od roku 2018 novinkou v nabídce distributora společnosti TURANCAR CZ. Jedná se o zcela odlišnou, revoluční konstrukci oproti všem předchozím modelům. Konstruktéři v ISUZU vyvinuli specifický model Low Entry s více než třemi čtvrtinami nízkopodlažního prostoru. Autobus dlouhý 7,9 m je zejména vhodný pro dopravu ve stísněných podmínkách v centrech měst a v místech s menší frekvencí cestujících. Autobus lze dobře využít i na meziměstských linkách díky dobře nastaveným jízdním parametrům i mimo obec. Vybavený je motorem FTP NEF 4 (Fiat Powertrain Technologies) v kombinaci s plně automatickou převodovkou Allison 2100. Celková kapacita je až 60 míst. Konstrukce je identická s podobnými běžnými linkovými autobusy standardní délky a splňuje veškeré nároky na bezpečnost a komfort cestování. Celkové ošetření karosérie kataforézou zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti korozi karoserie a podvozku. První autobusy v ČR NovoCiti Life jezdí od roku 2020.

Základní parametry: délka / šířka / výška - 7270 / 2270 / 3375 mm, motor ISUZU 4HK1E6D o obsahu 5 193cm3 a výkonem 140 kW, celková kapacita 25 – 32 cestujících.

Výhradní distributor ISUZU Bus pro Českou republiku:

TURANCAR CZ s.r.o.

www.isuzubus.cz

isuzu@turancar.cz

+420 776 111 113

Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Isuzu Novo Citi Life ICOM AN Pelhřimov. Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Isuzu Novo Citi Life Brno. Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Isuzu Novo Citi Life OAD Kolín. Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Isuzu Novo Citi Life Benešov. Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Isuzu Novo Citi Life PID. Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Interiér vozu Isuzu Novo Citi Life (OAD Kolín). Moderní autobusy ISUZU našly uplatnění v mnoha českých městech Foto: Isuzu Novo Citi Life OAD Kolín.
zpět na články

inzerce

nahoru