Otevřít menu
Doprava dnes
-

Na hudební festival Rock for People vlakem Českých drah a se slevou

Od 8. do 11. června 2023 se bude v Hradci Králové konat oblíbený hudební festival Rock for People. Návštěvníci, kteří se na něj vypraví vlakem Českých drah, mohou využít cenově zvýhodněné nabídky Vlak+ Rock for People. Níže naleznete více informací o této speciální nabídce.

18:04 / 30. května 2023
Na hudební festival Rock for People vlakem Českých drah a se slevoui

Foto: Ilustrační foto. Zdroj: ČD.

Jízdenky s nabídkou Vlak+ Rock for People lze koupit pouze v mobilní aplikaci Můj vlak

České dráhy v souvislosti s konáním hudebního festivalu Rock for People, který se letos uskuteční v Hradci Králové v termínu od 8. do 11. června 2023, připravily pro návštěvníky akce speciální slevovou nabídku. Návštěvníci, kteří se rozhodnou na festival cestovat vlakem národního dopravce z kteréhokoli koutu České republiky, mohou využít cenově výhodné nabídky Vlak+ Rock for People ve 2. vozové třídě s možným využitím všech běžných slev, například pro děti a studenty, znásobenou slevou 30 % na cestu zpět.

Jízdenky s nabídkou Vlak+ Rock for People lze koupit pouze v mobilní aplikaci Můj vlak na základě vyhledaného spojení současně pro cestu TAM (cílová stanice musí být Hradec Králové hl.n.) i ZPĚT. Pro cestu TAM ve dnech 7. až 10. června 2023 dostane cestující nejlevnější dostupnou jízdenku, kterou aplikace Můj vlak nabídne. Může to být například Flexi jízdenka, Flexi zvýhodněná jízdenka nebo Vázaná jízdenka, a to včetně využití všech slev pro děti, studenty nebo třeba držitele In Karty se slevovou aplikací. V nabídce jízdenek nebo z banneru si cestující zvolí slevu Vlak+ Rock for People 2023 a pro cestu ZPĚT na dny 8. až 12. června 2023 dostane opět nejlevnější dostupnou jízdenku, kterou aplikace Můj vlak nabídne, a to navíc se slevou 30 %.

Jízdenku pro cestu zpět je nutné aktivovat potvrzením účasti na festivalu. To probíhá načtením příslušného QR kódu přes aplikaci Můj vlak, který je po celou dobu konání dostupný v areálu festivalu. Při aktivaci jízdenky pro cestu zpět je nutné mít funkční připojení k internetu a zapnutá lokalizační data pro ověření polohy. Bez aktivace zpáteční jízdenky pomocí QR kódu na místě přes aplikaci Můj vlak je celá zpáteční jízdenka neplatná a cestující si bude muset zakoupit novou jízdenku.

Publikoval: Richard Mrkvička (Zdroj: ČD)

zpět na články

inzerce

nahoru