Otevřít menu
Doprava dnes
-

Na silnicích v nejvyšších polohách hor na Vsetínsku zůstává místy uježděný sníh

Na silnicích druhé a třetí třídy v nejvyšších polohách hor na Vsetínsku zůstává místy nesouvislá uježděná vrstva sněhu, v některých úsecích s ledovými kolejemi. Silničáři je ošetřují posypem, sjízdné jsou se zvýšenou opatrností. 

16:08 / 14. února 2022
Na silnicích v nejvyšších polohách hor na Vsetínsku zůstává místy uježděný sníhi

Foto: Valašský deník (ilustrační foto)

Silnice v ostatních částech Zlínského kraje jsou většinou holé, suché a sjízdné bez omezení. Vyplývá to z údajů zveřejněných dnes ráno Ředitelstvím silnic a dálnic ČR (ŘSD).

Ve Zlínském kraji je dnes většinou polojasno až jasno bez srážek. Na Uherskohradišťsku místy fouká silný vítr, jinde pouze slabý vítr. Teploty se v regionu ráno pohybovaly od minus tří do plus dvou stupňů Celsia.

Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu bude dnes ve Zlínském kraji jasno nebo skoro jasno, ojediněle se místy může vyskytnout nízká oblačnost. Nejvyšší odpolední teploty vystoupají na pět až osm stupňů Celsia, v místech se zvětšenou oblačností se budou pohybovat okolo tří stupňů Celsia. Vát bude mírný přechodně čerstvý jihovýchodní až jižní vítr, místy s nárazy přes 50 kilometrů v hodině. K večeru postupně zeslábne.

 

Publikoval: Bc. Filip Červinka (Zdroj: ČTK)

zpět na články

inzerce

nahoru